Friptura de porc cu miere si mustar

Friptura de porc cu miere si mustar
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se spala bucatile de carne. Se face o pasta din miere, mustar, cimbru, sare si piper, ungem bucatile de carne cu acest amestec si le lasam acoperite 30 de minute.
  • Punem carnea la cuptor in putin ulei si o lasam la copt pana ce formeaza o crusta caramelizata dupa care adaugam vinul si usturoiul.Mai lasam pana ce se evapora aproape tot vinul.Se serveste cu garnitura de cartofi .

Punctează această reţetă

AAlexy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Yami yam

abuz

anonymous

Da, tot legumele romanesti fac fata cuptorului, multumim. Abia astept sa ajung acasa sa incing cuptorul. Super Florin S.

abuz