Friptura de porc cu ciuperci

votează acum
Friptura de porc cu ciuperci
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie.
  • Incalziti o tigaie cu o lingura de ulei si untul. Prajiti porcul pe toate partile pana devine auriu. Luati de pe foc si tineti la cald.
  • Intr-o tigaie incalziti restul de ulei si prajiti un minut ceapa. Adaugati ciupercile pentru 3 minute. Adaugati cherry-ul si lasati sa dea in clocot.
  • Puneti smantana, amestecati putin, apoi feliile de carne si lasati pentru 5 minute la foc mic.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+