Intr-un vas punem pestele, laptele, sare si piper si fierbem 10min. Scoatem pestele si il lasam deoparte, laptele ramas il vom folosi la cartofi.
Fierbem cartofii curatati de coaja si legumele, in apa cu sare. Le scurgem bine . Legumele le taiem in ce forme dorim, cubulete rondele depinde de ce legume folosim.
Cartofii ii pasam adaugam laptele scurs de la fiertul pestelui, galbenusul de ou si uleiul trebuie sa fie un piure foarte subtire Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine
Batem spuma albusul cu smantana.Intr-o tava sau vas care merge la cuptor asezam pestele rupt cu o furculita , punem legumele apoi piureul de catofi, presaram pe toata suprafata branza rasa iar deasupra ungem cu albusul batul spuma cu samantana.
Dam la cuptorul incalzit in prealabil, la foc mare sau daca aveti grill 10-15min..sau atat cat sa se faca o crusta frumoasa deasupra.
Comentarii:
Arata foarte bine , voi face si eu . Multumesc !