Fish pie
Este un preparat delicios care noua ne-a placut in mod deosebit.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare35 min
Gătire15 min
- Intr-un vas punem pestele, laptele, sare si piper si fierbem 10min. Scoatem pestele si il lasam deoparte, laptele ramas il vom folosi la cartofi.
- Fierbem cartofii curatati de coaja si legumele, in apa cu sare. Le scurgem bine . Legumele le taiem in ce forme dorim, cubulete rondele depinde de ce legume folosim.
- Cartofii ii pasam adaugam laptele scurs de la fiertul pestelui, galbenusul de ou si uleiul trebuie sa fie un piure foarte subtire Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine
- Batem spuma albusul cu smantana.Intr-o tava sau vas care merge la cuptor asezam pestele rupt cu o furculita , punem legumele apoi piureul de catofi, presaram pe toata suprafata branza rasa iar deasupra ungem cu albusul batul spuma cu samantana.
- Dam la cuptorul incalzit in prealabil, la foc mare sau daca aveti grill 10-15min..sau atat cat sa se faca o crusta frumoasa deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: