Fish pie

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Este un preparat delicios care noua ne-a placut in mod deosebit.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare35 min
Gătire15 min
  • Intr-un vas punem pestele, laptele, sare si piper si fierbem 10min. Scoatem pestele si il lasam deoparte, laptele ramas il vom folosi la cartofi.
  • Fierbem cartofii curatati de coaja si legumele, in apa cu sare. Le scurgem bine . Legumele le taiem in ce forme dorim, cubulete rondele depinde de ce legume folosim.
  • Cartofii ii pasam adaugam laptele scurs de la fiertul pestelui, galbenusul de ou si uleiul trebuie sa fie un piure foarte subtire Potrivim de sare si piper. Omogenizam bine
  • Batem spuma albusul cu smantana.Intr-o tava sau vas care merge la cuptor asezam pestele rupt cu o furculita , punem legumele apoi piureul de catofi, presaram pe toata suprafata branza rasa iar deasupra ungem cu albusul batul spuma cu samantana.
  • Dam la cuptorul incalzit in prealabil, la foc mare sau daca aveti grill 10-15min..sau atat cat sa se faca o crusta frumoasa deasupra.
MMona P

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Florica, 31/08/2020

Arata foarte bine , voi face si eu . Multumesc !

(0) (0) abuz