Cottage pie
O placinta specifica Marii Britanii, cu carne de vita si piure de cartofi.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare.
- Se taie morcovul rondele si se toaca ceapa marunt.
- Se pune carnea tocata la prajit in putin ulei si cand aceasta isi schimba culoarea adaugati ceapa si morcovul.
- Cand legumele s-au calit puneti amestecul intr-o tava de cuptor sau un vas termorezistent.
- Cand cartofii s-au fiert faceti piure-ul si apoi puneti-l in tava peste carne.
Mie imi place sa pun si un fir de ceapa verde in piure. - Se pune la cuptor la 180C/gaz 4 pentru 20-30 de minute sau pana ce se formeaza o crusta aurie.
Se portioneaza si gata de masa, serviti cu muraturi sau salata.
POFTA BUNA!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Florica
Arata excelent si simplu de facut ! Voi face si eu . Multumesc pentru Reteta !
anonymous
Am facut si eu reteta,este super buna
anonymous
Foaaaaarte buna!!! Fac ceva asemanator cu carne de pui, dar pun intro tava tapetata cu unt si pesmet si pun piureul intai si apoi carnea si-i la fel de gustoasa
anonymous
EXCELENTA
Punctează această reţetă