Acasă - Petitchef
Rețete
Felul principal
Retete de mancaruri cu cartofi
Rețete cartofi și morcovi
Cottage pie
Cottage Pie
O placinta specifica Marii Britanii, cu carne de vita si piure de cartofi.
Preparare
Se curata cartofii de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare.
Se taie morcovul rondele si se toaca ceapa marunt.
Se pune carnea tocata la prajit in putin ulei si cand aceasta isi schimba culoarea adaugati ceapa si morcovul.
Cand legumele s-au calit puneti amestecul intr-o tava de cuptor sau un vas termorezistent.
Cand cartofii s-au fiert faceti piure-ul si apoi puneti-l in tava peste carne. Mie imi place sa pun si un fir de ceapa verde in piure.
Se pune la cuptor la 180C/gaz 4 pentru 20-30 de minute sau pana ce se formeaza o crusta aurie. Se portioneaza si gata de masa, serviti cu muraturi sau salata. POFTA BUNA!!!
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Arata excelent si simplu de facut ! Voi face si eu . Multumesc pentru Reteta !
Am facut si eu reteta,este super buna
Foaaaaarte buna!!! Fac ceva asemanator cu carne de pui, dar pun intro tava tapetata cu unt si pesmet si pun piureul intai si apoi carnea si-i la fel de gustoasa
EXCELENTA