Petitchef

Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf

Felul principal
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ficatul se curata, se spala si se lasa sa se scurga de apa. Se da prin faina si se pune la prajit in ulei incins. Se lasa la prajit 2-3 min. pe fiecare parte dupa care se scot intr-un vas.
  • In acelasi ulei incins se pun la calit ceapa taiata Juline si morcovii. Se adauga pasta de ardei si hreanul, o canita de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie morcovul.
  • Cand morcovul este aproape fiert se adauga ciupercile taiate in patru. Se mai lasa cateva minute pe foc, dupa care se adauga amestecul de smantana si pasta de tomate.
  • Se adauga ficateii, se condimenteaza si se mai da un clocot.Se serveste cu pilaf de orez sau cartofi piure.


Poze

Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf
Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf - poza 2
Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf - poza 3
Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf - poza 4
Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf - poza 5
Ficatei de pui cu ciuperci si pilaf - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

19/02/2015

Super bune

(0) (0) Abuz
19/03/2014

Foarte buna merita incercata.

(0) (0) Abuz
10/07/2013

Gustos

(0) (0) Abuz
03/04/2013

Bun...

(0) (0) Abuz
27/12/2012

Este delicioasa!

(0) (0) Abuz
27/01/2012

E FOARTE GUSTOASA RETETA INSA EU,IN LOC DE PILAF DE OREZ SAU PIURE AM FACUT PASTE.MINUNAT!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pilaf
Pilaf
2 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează