Ficatei de pui aromati la ceaun

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Pui in ceaun uleiul, il lasi sa se infierbante, adaugi boabele de piper verde, cateii de usturoi si frunzele de dafin si le lasi se aromatizeze putin uleiul. Adaugi ficateii care isi lasa multa apa asa ca nu vor arde. Amesteci putin si atunci cand apa a mai scazut adaugi vinul si lasi sa scada tot lichidul si sa se prajeasca putin de tot ficateii. Nu este cazul sa ii usuci iasca. Sarea se pune doar la final pentru ca altfel ii usuci. Sunt aromati si numai buni cu paine si vin!
Tips
Ficateii sunt mai fazi la gust dar nu cred ca ar trebui sa ii prajim intr-o baie de grasime ca sa le dam gust!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu e buna. E FOARTE BUNA . Nota 10 +
am gătit această rețetă
M
morariu mariana
Deliciosi
anonymous
Imi plac ficateii la nebunie mai ales ala de porc...iamiii
anonymous
Ador sa gatesc ficateii de pui , in general ficatul. Multi se plang de caliatea ficatului dupa gatire. Chiar astazi am sa prepar aceasta reteta
anonymous
Mor de foame!!!!!
anonymous
Cei mai bunii
anonymous
La pamant cu ortografia
anonymous
E minunat
anonymous
Nice
anonymous
Buna
Punctează această reţetă