Pui in ceaun uleiul, il lasi sa se infierbante, adaugi boabele de piper verde, cateii de usturoi si frunzele de dafin si le lasi se aromatizeze putin uleiul. Adaugi ficateii care isi lasa multa apa asa ca nu vor arde. Amesteci putin si atunci cand apa a mai scazut adaugi vinul si lasi sa scada tot lichidul si sa se prajeasca putin de tot ficateii. Nu este cazul sa ii usuci iasca. Sarea se pune doar la final pentru ca altfel ii usuci. Sunt aromati si numai buni cu paine si vin!
Tips Ficateii sunt mai fazi la gust dar nu cred ca ar trebui sa ii prajim intr-o baie de grasime ca sa le dam gust!
Comentarii (17):
Nu e buna. E FOARTE BUNA . Nota 10 +
Deliciosi
Imi plac ficateii la nebunie mai ales ala de porc...iamiii
Ador sa gatesc ficateii de pui , in general ficatul. Multi se plang de caliatea ficatului dupa gatire. Chiar astazi am sa prepar aceasta reteta
Mor de foame!!!!!
Cei mai bunii
La pamant cu ortografia
E minunat
Nice
Buna