Ficatei de pui aromati la ceaun

Ficatei de pui aromati la ceaun
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pui in ceaun uleiul, il lasi sa se infierbante, adaugi boabele de piper verde, cateii de usturoi si frunzele de dafin si le lasi se aromatizeze putin uleiul. Adaugi ficateii care isi lasa multa apa asa ca nu vor arde. Amesteci putin si atunci cand apa a mai scazut adaugi vinul si lasi sa scada tot lichidul si sa se prajeasca putin de tot ficateii. Nu este cazul sa ii usuci iasca. Sarea se pune doar la final pentru ca altfel ii usuci. Sunt aromati si numai buni cu paine si vin!

    Tips
    Ficateii sunt mai fazi la gust dar nu cred ca ar trebui sa ii prajim intr-o baie de grasime ca sa le dam gust!

Punctează această reţetă

SSmart Gourmet

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Nu e buna. E FOARTE BUNA . Nota 10 +

am gătit această rețetă
abuz

morariu mariana

Deliciosi

abuz

anonymous

Imi plac ficateii la nebunie mai ales ala de porc...iamiii

abuz

anonymous

Ador sa gatesc ficateii de pui , in general ficatul. Multi se plang de caliatea ficatului dupa gatire. Chiar astazi am sa prepar aceasta reteta

abuz

anonymous

Mor de foame!!!!!

abuz

anonymous

Cei mai bunii

abuz

anonymous

La pamant cu ortografia

abuz

anonymous

E minunat

abuz

anonymous

Nice

abuz

anonymous

Buna

abuz
  • pagina 1 / 2