Petitchef

Fasole cu carnati

Felul principal
6 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-un vas cu apa se lasa fasolea sa se inmoaie, cateva ore. Se pune apoi la fiert, si dupa ce da in clocot, se arunca apa si se pune alta apa, dar trebuie sa fie fierbinte, pentru ca altfel se intareste fasolea.
  • Se repeta operatiunea de vreo 2-3 ori, iar in ultima apa punem cateva foi de dafin si lasam pana fierbe bine si scade apa.
  • Intre timp, separat, prajim putin carnatii, apoi punem ceapa peste, o calim usor, apoi adaugam sucul de rosii si faina, lasam sa fiarba cateva minute, dupa care punem rantasul format peste fasole.
  • Lasam sa mai dea cateva clocote, iar la sfarsit condimentam cu sare si piper.
    Asezonam cu patrunjel si marar tocat fin.

Rețete inrudite

YouTube
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Carnati cu vin alb


      Întrebări:




      Comentarii:

      02/02/2015

      Excelent

      (0) (0) Abuz

      Punctează această reţetă:
      Generează alt cod de securitate  = 

      Rețete inrudite

      Rețetă Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
      Sos de cârnați: gustos și ușor de preparat
      4 porții
      30 min
      Foarte ușor
      Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
      Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
      2 porții
      28 min
      Foarte ușor
      4.5 / 5
      Rețetă Cannelloni cu ciuperci și cârnați
      Cannelloni cu ciuperci și cârnați
      2 porții
      55 min
      Foarte ușor
      Rețetă Carnati caramelizati
      Carnati caramelizati
      7 porții
      50 min
      Foarte ușor
      5 / 5

      Articole conexe

      Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

      Ultimele articole

      Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

      Rețete

      Planificator de meniu
      Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

      De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

      Meniul zilei

      Primirea meniului zilnic
      Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
      Întrebarea zilei
      Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
      Votează