Carnati cu vin alb
Decat sa mancati carnatii ca atare sau facuti pe gratar incercati si reteta noastra cu vin. Ceapa si vinul aduc arome delicate, imposibil de rezistat.
Ingrediente
3
Rețete inrudite
-
Carnati caramelizati
-
Carnati cu mamaliga
-
Sangria alba (cu vin alb)
-
Paste cu sos de cârnați: o mâncare simplă cu aromă intensă
Preparare
Preparare5 min
Gătire30 min
Tocati ceapa si prajiti-o rapid in ulei de masline fierbinte.
Adaugati carnatii si prajiti-i bine
Se acopera cu vin alb si se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute. Vinul trebuie sa se reduca sub forma de sos.
Gata!
Observații
Adaosuri: nu ezitati sa adaugati foi de dafin sau cimbru pentru a potenta aroma carnatilor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: