Dovlecei marinati

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se taie dovleceii bucati potrivite,pe lung.Si apoi in bucati transversale. Se prajesc in ulei,pana se bronzeaza si se inmoaie putin.
  • Ii prefer al dente. Se scot din tigaie si se suprapun cu frunze de salvie si usturoi taiat felii. Saram,piperam. In uleiul din tigaie,se incinge putin otetul balsamic.
  • Se acopera dovleceii cu amestecul de ulei si otet. Se pun la marinat in frigider,pentru 2-3 zile,pentru ca aromele sa se imprieteneasca.
  • Se pastreaza in frigider fara probleme o saptamana. Nu am avut rabdare .Dupa 5 ore,jumatate de portie era devorata.
  • Se pot servi simpli,ca aperitiv,sau ca garnitura. Ii prefer asa,pentru ca au o aroma delicata,care nu necesita nici o companie.

Punctează această reţetă

piscotelPiscotel

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: