-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Degețele de pui
Degețele de pui
Delicioase....
Ingrediente
4
Cost estimat: 2.01Euros€ (0.5€/porție)
Preparare
-
Pieptul de pui spălat și zvântat se taie în fâșii lungi și cât mai subțiri.
Se condimentează carnea cu sare și piper.
Fâșiile de pui se dau prin făină (se pot pune într-o pungă împreună cu făina, agitându-se ușor).
Se înlătură excesul de făină de pe fiecare bucățică de carne.
Batem bine albușurile cu un praf de sare și piper.
Când sunt bine bătute, albușurile se amestecă cu susanul.
Se trece fiecare fâșie de carne prin albușul bătut și se pune în uleiul încins.
Se prăjesc 1-2 minute (sau până se rumenesc).
Servim fierbinți cu garnitura preferată.
Poftă bună!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 113Kcal
-
Carbo: 8.6g
-
Grăsimi: 3.4g
-
Grăsimi sat.: 0.6g
-
Proteine: 11.1g
-
Fibre: 1g
-
Zahăr: 0.7g
-
ProPoints: 3
-
SmartPoints:
3
Informații nutriționale pentru 1 porție (65g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Usor si foarte
bun...
Excelent
TOT INAINTE
Este bun
Super idee !
florica
Bun si usor, poate ar merge si in cuptorul incins puse pe tava pt.a evita prajitul.J.V.
Super idee
Date prin ou intreg ar fi fost si mai bine, dar se accepta si asa. pofta buna!