1. Spalam cotletul si il lasam vreo 30 de min la congelator pentru a-l putea taia usor in felii cat mai subtiri.Intre timp splam legumele si le feliem pe latime, fara a le curata de coaja.Vinetele le presaram cu sare si dupa ce le lasam sa se odihneasca le presam usor in palme sa iese zeama amara. 2. Dupa ce am pregatit legumele scoatem cotletul si il feliem fara sa il patrundem pana jos(pentru a-l putea manevra mai usor cand il scoatem din vasul in care s-a copt).Saram, piperam si incepem montarea adica dupa fiecare felie de carne punem altenativ rosie, vanata si dovlecel .Vasul e de preferat sa fie de forma lunga, dar nu se intampla nimic nici daca este mai mare. 3. Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu vreo 30-40 min, apoi se descopera pana se rumeneste bine.Asta e tot ce avem de facut si nu mai ramane decat sa pregatim o garnitura pe masura.Cu siguranta ca veti observa faptul ca acest tip de carne este imbogatit de aroma inconfundabila a vinetei. Cotletul impanat cu legume va avea savoarea unei musacale delicioase prezentate intr-o forma deosebita, fiind gata portionat. Pofta buna!
Comentarii:
Gustos!
Merită încercat. Eu aș pune și ardei gras roșu
Voi face acest fel de mancare cat mai curand. Pare asa de buuuunnnnnnn!!!!!!!!!!
Fara comentarii!
Arata super , probabil si gustul este pe masura aspectului
Super gustos!