Conopidă rumenită la cuptor

O mancarica de post sau o garnitura delicioasa ?
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Încălzim cuptorul la 200 grade C.
- Conopida se taie în bucățele mici.
- Tapetăm o tavă cu hârtie pergament.
- Aranjăm bucățelele de conopidă în tavă.
- Într-un castron amestecăm muștarul cu uleiul de măsline și oțetul balsamic.
Presărăm sarea și măghiranul uscat pe conopidă, apoi stropim cu amestecul de ulei cu muștar. - Agităm ușor pentru a se răspândi sosul pe toată conopida.
Se dă la cuptor pentru 40-50 minute, până conopida se rumenește ușor. - Se stropește cu o lingură ulei de măsline înainte de servire.
Poftă bună !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Oribil
anonymous
Conopida la cuptor,oricum e buna +sos,excelenta
anonymous
Ardeti focul la cuptor o orä pentru o conopidä, dumneavoasträ ?
anonymous
Ok
Punctează această reţetă