Conopidă rumenită la cuptor

Conopidă rumenită la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

O mancarica de post sau o garnitura delicioasa ?

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Încălzim cuptorul la 200 grade C.
  • Conopida se taie în bucățele mici.
  • Tapetăm o tavă cu hârtie pergament.
  • Aranjăm bucățelele de conopidă în tavă.
  • Într-un castron amestecăm muștarul cu uleiul de măsline și oțetul balsamic.
    Presărăm sarea și măghiranul uscat pe conopidă, apoi stropim cu amestecul de ulei cu muștar.
  • Agităm ușor pentru a se răspândi sosul pe toată conopida.
    Se dă la cuptor pentru 40-50 minute, până conopida se rumenește ușor.
  • Se stropește cu o lingură ulei de măsline înainte de servire.
    Poftă bună !

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Oribil

abuz

anonymous

Conopida la cuptor,oricum e buna +sos,excelenta

abuz

anonymous

Ardeti focul la cuptor o orä pentru o conopidä, dumneavoasträ ?

abuz

anonymous

Ok

abuz