Conopidă cu legume la cuptor

Felul principal
Ușor
1 h 20 m

O reteta de post foarte gustoasa

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră
  • Se spală conopida sub jet puternic de apă.

    Se pune în apă rece cu un praf de sare și se fierbe pentru 5 minute.

    Se strecoară apa, se clătește cu apă rece conopida și se lasă la scurs într-o strecurătoare.

    Se curăță legumele, se spală și se toacă mărunt. Ceapa, telina se taie cubulețe, morcovul se taie rondele și ardeiul se taie fideluță.

    Încingem uleiul într-un wok și călim ceapa.

    Adăugăm pe rând morcovul, țelina și ardeiul gras, amestecând bine după fiecare legumă adăugată.

    Adăugăm usturoiul pisat, vinul, roșiile împreună cu sucul lor, apa și busuiocul.
    Condimentăm cu sare și piper.

    Răsturnăm legumele cu sos într-o tavă.

    Punem bucățile de conopidă în sosul cu legume și dăm la cuptor pentru o oră.

    Servim conopida cu sosul de legume.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

cornelia hansa

Nu cunosc temp. cuptorului

abuz

anonymous

Foarte buna reteta bravo

abuz

anonymous

Arata foarte bine, sper sa fie pe gustul meu.
Multumesc!

abuz

anonymous

O garnitura excelenta!

abuz

anonymous

Foarte gustoasa si sanatoasa

abuz

anonymous

Arata foarte bine!

abuz

anonymous

Perfect

abuz