Conopidă cu legume la cuptor
O reteta de post foarte gustoasa
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 oră
- Se spală conopida sub jet puternic de apă.
Se pune în apă rece cu un praf de sare și se fierbe pentru 5 minute.
Se strecoară apa, se clătește cu apă rece conopida și se lasă la scurs într-o strecurătoare.
Se curăță legumele, se spală și se toacă mărunt. Ceapa, telina se taie cubulețe, morcovul se taie rondele și ardeiul se taie fideluță.
Încingem uleiul într-un wok și călim ceapa.
Adăugăm pe rând morcovul, țelina și ardeiul gras, amestecând bine după fiecare legumă adăugată.
Adăugăm usturoiul pisat, vinul, roșiile împreună cu sucul lor, apa și busuiocul.
Condimentăm cu sare și piper.
Răsturnăm legumele cu sos într-o tavă.
Punem bucățile de conopidă în sosul cu legume și dăm la cuptor pentru o oră.
Servim conopida cu sosul de legume.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă
C
cornelia hansa
Nu cunosc temp. cuptorului
anonymous
Foarte buna reteta bravo
anonymous
Arata foarte bine, sper sa fie pe gustul meu.
Multumesc!
anonymous
O garnitura excelenta!
anonymous
Foarte gustoasa si sanatoasa
anonymous
Arata foarte bine!
anonymous
Perfect
Punctează această reţetă