Conopida cu smantana la cuptor
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Conopida cu maioneza si iaurt
-
Supa de conopida si fistic
-
Chiftelute din broccoli si conopida
-
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Conopida se spala si se fierbe in apa cu sare . Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu pesmet si se rade cascaval pe toata suprafata.
- Se pun buchetelele de conopida pe toata suprafata si peste ele se pun bucati de unt , se presara sare, piper, se acopera cu smantana si peste toate acestea se rade cascaval.
- Se da la cuptor pentru 25-30 minute .
- Cantitatile le puneti dupa preferinte. Eu initial a fotografiat o conopida dar apoi m-am hotarat sa pun doua.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
christyansen,
17/03/2018
F buna bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
am gătit această rețetă