Nautul se pune la inmuiat timp de 12 ore cu o lingura rasa de sare mare.Intr-o oala de patru litrii de pune apa si se pune ceapa intreaga, costita ,slanina, carnatul si jambonul intreg, nautul scurs de apa in care a fost lasat la inmuiat , morcovul si cartoful taiate cubulete.
Se adauga un pic de sare de masa si se lasa la fiert. fiert in cucta timp de 35 minute. In oala normala o sa dureze mult mai mult . Asemanator fasolei.
Cand totul a fiert, se strecoara supa si se pune intr-o oala separat. Se lasa la fiert, daca este cazul se mai adauga apa, si se adauga taiteii. Daca doriti puteti adauga si un pic de patrunjel tocat.
Restul ingredientelor se taie bucatele si se pun pe un platou sau intr-o cratita de lut si se servesc ca felul doi. Daca doriti puteti sa nici nu strecurati supa si sa lasati sa fie un singur fel de mancare. In cazul acesta nu mai aveti nevoie de taitei.
Comentarii:
Este delicioasa
Sunt convinsa ca e gustos
TARE
De probat neaparat