Petitchef

MANCARE DE NAUT SI MAZARE / GUISO DE GARBANZO Y GUISANTES

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa tocat-o solzi,usturoiu tocat marunt, pus intr-o tigaiecu ulei si putina apa.Cand s-a inmuiat ceapa, adaugat, foaia de dafin, mazarea si nautul fiert.
  • Dupa vre-o 7-10 min adaugat, pasta de rosii. amestecat si mai lasat vre-o 5-7 min.Bineanteles intre timp trebuie amestecat din cand in cand.Ai adaug mirodeniile, sarea si gata pentru a fi servit. uitat sa va spun i se pune si putina apa.


Poze

MANCARE DE NAUT SI MAZARE / GUISO DE GARBANZO Y GUISANTES
MANCARE DE NAUT SI MAZARE / GUISO DE GARBANZO Y GUISANTES - poza 2
MANCARE DE NAUT SI MAZARE / GUISO DE GARBANZO Y GUISANTES - poza 3
MANCARE DE NAUT SI MAZARE / GUISO DE GARBANZO Y GUISANTES - poza 4
MANCARE DE NAUT SI MAZARE / GUISO DE GARBANZO Y GUISANTES - poza 5

Întrebări:




Comentarii (14):

20/05/2015

Toate mancarurile cu naut i-mi plac,dar de putin timp le-am gasit,si sunt dornic sa le incerc pe toate.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/03/2015

F..f buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/10/2013

Peste Peste Peste Peste Peste Peste
Peste Peste Peste Peste Peste Peste
Peste Peste Peste Peste Peste Peste
Peste Peste Peste Peste Peste Peste
Peste Peste Peste Peste Peste Peste
Peste Peste Peste Peste Peste Peste
Peste Peste Peste Peste Peste Peste
Si in concluzie CARTOF!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/01/2015

Du-te ma-i creatura si pites-te-te in fundu-l pamantu-lui ca esti un catrastof !

(0) (0) Abuz
12/11/2014

Dar in ce limba ai scris, creatura lui D-zeu ? Naut cu mazare la poalele turnului Babel...Doamne, fere' !

(0) (0) Abuz
18/10/2014

E foarte buna

(0) (0) Abuz
05/08/2014

M-a luat durerea de cap de la greselile gramaticale/de exprimare... E explicata asa greoi... In plus: "a am uitat sa va spun se pune si putina apa" CEE? Asa ceva nu se scrie intr-o reteta... Poate reteta e buna dar modul in care e scrisa e aiurea rau..Sper ca nu esti romanca ca de altfel, jale

(0) (0) Abuz
04/12/2013

Azi am s-o incerc....imi place ca se prepara usor!!)))))))))))

(0) (0) Abuz
24/10/2013

Excelentă !!!

(0) (0) Abuz
03/09/2013

Delicios!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mâncare de linte cu cârnați de morteau
Mâncare de linte cu cârnați de morteau
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Curry cu năut
Curry cu năut
3 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei chinezesti cu naut si dovlecei
Taitei chinezesti cu naut si dovlecei
1 porții
20 min
Foarte ușor

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează