Ciuperci la gratar
Ingrediente
5
Cost estimat: 0.86Euros€ (0.17€/porție)
Rețete inrudite
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se curata ciupercile si se pun in putina apa cu suc de lamaie ca sa se mentina albe. Se taie palariile ciupercilor si se frigi pe gratarul incins 5-10 minute.
- Separat, se taie cozile ciupercilor marunt. Se prepara un sos din margarina topita, faina si cateva linguri de apa.
- Se fierbe putin sosul sa se ingroase, apoi se adaugi cozile de ciuperci tocate si se lasa la fiert, la foc mic, amestecand din cand in cand.
- Cand a foert sosul, se adauga in el cimbru dupa gust si verdeata tocata. Se aseaza pe o farfurie.
- Palariile ciupercilor de pe gratar se umplu cu sosul de ciuperci si se presara verdeata tocata deasupra.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 59Kcal
- Carbo: 1.6g
- Grăsimi: 5.1g
- Grăsimi sat.: 1g
- Proteine: 0.5g
- Fibre: 0.8g
- Zahăr: 0.7g
- ProPoints: 2
- SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (37g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!