Ciuperci la gratar

Ciuperci la gratar
Felul principal
5 porții
Foarte ușor
30 min
59 Kcal

Ingrediente

5
Cost estimat: 0.86 (0.17€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas


Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se curata ciupercile si se pun in putina apa cu suc de lamaie ca sa se mentina albe. Se taie palariile ciupercilor si se frigi pe gratarul incins 5-10 minute.
  • Separat, se taie cozile ciupercilor marunt. Se prepara un sos din margarina topita, faina si cateva linguri de apa.
  • Se fierbe putin sosul sa se ingroase, apoi se adaugi cozile de ciuperci tocate si se lasa la fiert, la foc mic, amestecand din cand in cand.
  • Cand a foert sosul, se adauga in el cimbru dupa gust si verdeata tocata. Se aseaza pe o farfurie.
  • Palariile ciupercilor de pe gratar se umplu cu sosul de ciuperci si se presara verdeata tocata deasupra.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 59Kcal
  • Carbo: 1.6g
  • Grăsimi: 5.1g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 0.5g
  • Fibre: 0.8g
  • Zahăr: 0.7g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (37g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+