Petitchef

Ciuperci la gratar

Felul principal
5 porții
15 min
15 min
Foarte ușor
59 Kcal

Ingrediente

5
Cost estimat: 0.86 (0.17€/porție)

Preparare

  • Se curata ciupercile si se pun in putina apa cu suc de lamaie ca sa se mentina albe. Se taie palariile ciupercilor si se frigi pe gratarul incins 5-10 minute.
  • Separat, se taie cozile ciupercilor marunt. Se prepara un sos din margarina topita, faina si cateva linguri de apa.
  • Se fierbe putin sosul sa se ingroase, apoi se adaugi cozile de ciuperci tocate si se lasa la fiert, la foc mic, amestecand din cand in cand.
  • Cand a foert sosul, se adauga in el cimbru dupa gust si verdeata tocata. Se aseaza pe o farfurie.
  • Palariile ciupercilor de pe gratar se umplu cu sosul de ciuperci si se presara verdeata tocata deasupra.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 59Kcal
  • Carbo: 1.6g
  • Grăsimi: 5.1g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 0.5g
  • Fibre: 0.8g
  • Zahăr: 0.7g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 2
Informații nutriționale pentru 1 porție (37g)


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
Tăiței de orez cu ciuperci și ou fiert moale
1 porții
20 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează