Petitchef

Ciorba de burta cu lapte

Felul principal
4 porții
40 min
1 h 30 m
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Urmatoarele legume pt. obtinea gustului de ciorba:1 morcov taiat mare,2 cepe taiate potrivit,8 cetei de usturoi taiati pe jumate,cateva boabe de piper,toate acestea se pun intr-un saculet din plasa.
  • Se pune apa pe foc si cand a inceput sa dea in clocot i adaugam burta ,saculetul cu legume si putina sare,l-e fierbem in jur de 50-60 minute,apoi se strecoara iar supa si bucatile de burta se pun iarasi la fiert adaugandui 1 morcov taiat potrivit,lingura cu supa si putina sare,se lasa la fiert 20-30 minute dupa care adaugam faina,otetul,laptele si l-e mai fierbem 2-3 minute.
  • Obicei folosesc burta de porc(gatsu) sau de intestine (motsu), ciorba de burta trebuie sa fie putin mai groasa decat ciorba normala si de aceea se adauga faina
  • Daca nu aveti concentra cu supa de oase fierbeti cateva oase intr-un 1.5litru de apa pana se albeste culoarea apei,dureaza cam 2 ore,poate si mai mult. in cazul meu in loc de smantana am folosit lapte,si a iesit destul de buna
  • Acesta este concentratul cu supa de oase,este Chinezeasca si se gaseste mai prin toate magazinele de food,s-ar putea sa aiba si-n Romania dar sub o alta forma si denumire.


Poze

Ciorba de burta cu lapte
Ciorba de burta cu lapte - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui curry în lapte de cocos
Pui curry în lapte de cocos
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gris cu lapte si sirop de brad
Gris cu lapte si sirop de brad
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii
Ceviche de stridii: lapte de tigru si fructul pasiunii
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Croissante cu lapte condensat
Croissante cu lapte condensat
9 porții
4 h 12 m
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează