Urmatoarele legume pt. obtinea gustului de ciorba:1 morcov taiat mare,2 cepe taiate potrivit,8 cetei de usturoi taiati pe jumate,cateva boabe de piper,toate acestea se pun intr-un saculet din plasa.
Se pune apa pe foc si cand a inceput sa dea in clocot i adaugam burta ,saculetul cu legume si putina sare,l-e fierbem in jur de 50-60 minute,apoi se strecoara iar supa si bucatile de burta se pun iarasi la fiert adaugandui 1 morcov taiat potrivit,lingura cu supa si putina sare,se lasa la fiert 20-30 minute dupa care adaugam faina,otetul,laptele si l-e mai fierbem 2-3 minute.
Obicei folosesc burta de porc(gatsu) sau de intestine (motsu), ciorba de burta trebuie sa fie putin mai groasa decat ciorba normala si de aceea se adauga faina
Daca nu aveti concentra cu supa de oase fierbeti cateva oase intr-un 1.5litru de apa pana se albeste culoarea apei,dureaza cam 2 ore,poate si mai mult. in cazul meu in loc de smantana am folosit lapte,si a iesit destul de buna
Acesta este concentratul cu supa de oase,este Chinezeasca si se gaseste mai prin toate magazinele de food,s-ar putea sa aiba si-n Romania dar sub o alta forma si denumire.