Ciolan bavarez fiert in bere

Felul principal
4 porții
Ușor
2 ore

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 h 30 m
  • Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare....Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta.

    Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste.

    L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora.Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor.

    Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!
Le Blog PiquantLe Blog Piquant

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

CORNELIU POPESCU ONE

CE ÎNSEAMNĂ L-AM CARDILAT.CIOLANUL ESTE FOARTE BUN.DAR PENTRU CUVÂNTUL CARDILAT V-AM DEPUNCTAT.SCRIEȚI PE ÎNȚELESUL TUTUROR CITITORILOR ,DEOARECE NU NUMAI EU CITESC !!!???.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte tere,

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte foarte gustos

am gătit această rețetă
abuz

szokeflorica

Super !

abuz

Doina

Super bun !!!!

abuz

anonymous

Ruperee!!!!!!!!! mananci de mori

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Super,mine o pregatasc si eu

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Mare bogatieeeeeeeeeeeee..............

abuz
  • pagina 1 / 2