Ciolan bavarez fiert in bere

Felul principal
4 porții
Ușor
2 ore

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Pastrav la cuptor simplu si rapid


Preparare

Preparare30 min
Gătire1 h 30 m
  • Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare....Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta.

    Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste.

    L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora.Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor.

    Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
CORNELIU POPESCU ONE, 26/04/2018

CE ÎNSEAMNĂ L-AM CARDILAT.CIOLANUL ESTE FOARTE BUN.DAR PENTRU CUVÂNTUL CARDILAT V-AM DEPUNCTAT.SCRIEȚI PE ÎNȚELESUL TUTUROR CITITORILOR ,DEOARECE NU NUMAI EU CITESC !!!???.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
03/12/2013

Foarte tere,

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
02/12/2013

Foarte foarte gustos

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
szokeflorica, 26/04/2018

Super !

(0) (0) abuz
Doina, 06/11/2017

Super bun !!!!

(0) (0) abuz
03/04/2014

Ruperee!!!!!!!!! mananci de mori

(0) (0) abuz
05/03/2014

Delicios

(0) (0) abuz
02/03/2014

Super,mine o pregatasc si eu

(0) (0) abuz
02/03/2014

Delicios

(0) (0) abuz
07/02/2014

Mare bogatieeeeeeeeeeeee..............

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+