Ciolan bavarez fiert in bere
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Pastrav la cuptor simplu si rapid
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 h 30 m
- Intai l-am fiert o ora cu boabe de piper si foi de dafin. Apoi l-am cardilat cu cutitul... si am pisat in morjar 3 catei de usturoi cu cimbru proaspat, chimen si sare....Si am frecat bine ciolanul cu pasta obtinuta.
Apoi l-am asezat intr-o tava, impreuna cu o ceapa taiata in sferturi si 5-6 catei de usturoi nedecojiti, am aruncat acolo si cateva crengute de cimbru si rozmarin si am turnal vreo 300ml de bere peste.
L-am acoperit cu folie de aluminiu si l-am bagat la cuptor, la foc mic, pentru o ora.Dupa o ora, mai toata berea scazuse, asa ca ma mai turnat inca 300ml, l-am acoprit din nou, si l-am mai lasat 45 de minute in cuptor.
Era atat de fraged si aromat - nu am destule cuvinte sa va explic; trebuie sa incercati si sa vedeti cu ochii vostri!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
CORNELIU POPESCU ONE,
26/04/2018
CE ÎNSEAMNĂ L-AM CARDILAT.CIOLANUL ESTE FOARTE BUN.DAR PENTRU CUVÂNTUL CARDILAT V-AM DEPUNCTAT.SCRIEȚI PE ÎNȚELESUL TUTUROR CITITORILOR ,DEOARECE NU NUMAI EU CITESC !!!???.
am gătit această rețetă
S