Ciolan afumat cu varza la vas roman

Felul principal
6 porții
Ușor
4 h 30 m

o mancare foarte copioasa si delicioasa.


Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Rulouri de dovlecel si somon afumat


Preparare

Preparare30 min
Gătire4 ore
  • Se pune vasul roman in apa pt. cel putin 20 min.

    se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului peste care se aseaza ceapa si ardeiul kapia taiate cubulete dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se stoarce putin ca sa se inmoaie varza si se aseaza jumate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complect cu restul de varza si se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pt. 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 minute sa se rumeneasca ciolanul putin!!! pofta buna


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
02/10/2013

Unde dracu' e ciolanul in reteta asta? Poate l-a mancat pisica!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/10/2013

Minunata, trebuie gustata

(0) (0) abuz
03/10/2013

O idee minunata pentru zilele reci

(0) (0) abuz
02/10/2013

Super a esit,multumesc

(0) (0) abuz
02/10/2013

Arata bine, abia astept sa prepar acest fel!

(0) (0) abuz
02/10/2013

Daca ai rabdare iese excelent; f.bun!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
02/10/2013

Este foarte bun. Eu in loc de chimen, folosesc cimbru
si putin marar. Si cum nu am vas roman, il prepar in
vas Jena.

(0) (0) abuz
02/10/2013

E bun

(0) (0) abuz
02/10/2013

Superb

(0) (0) abuz
marcella_n2013
marcella_n2013, 02/10/2013

Bun. Otetul poate fi inlocuit cu moare (zeama) de varza, cum sa se faca "transferul de gust" fara lichid la ciolanul afumat?

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+