Ciolan afumat cu varza la vas roman
o mancare foarte copioasa si delicioasa.
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Rulouri de dovlecel si somon afumat
Preparare
Preparare30 min
Gătire4 ore
- Se pune vasul roman in apa pt. cel putin 20 min.
se taie baconul si slanina bucatele si se aseaza pe fundul vasului peste care se aseaza ceapa si ardeiul kapia taiate cubulete dupa care se taie varza fideluta si se amesteca cu toate condimentele si se stoarce putin ca sa se inmoaie varza si se aseaza jumate din varza peste restul in vas dupa care se aseaza ciolanul pe patul de varza si se acopera complect cu restul de varza si se pune capacul si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pt. 4 ore dupa care se descopera si se mai lasa 20 minute sa se rumeneasca ciolanul putin!!! pofta buna
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
02/10/2013
Unde dracu' e ciolanul in reteta asta? Poate l-a mancat pisica!
am gătit această rețetă
02/10/2013
Este foarte bun. Eu in loc de chimen, folosesc cimbru
si putin marar. Si cum nu am vas roman, il prepar in
vas Jena.
marcella_n2013,
02/10/2013
Bun. Otetul poate fi inlocuit cu moare (zeama) de varza, cum sa se faca "transferul de gust" fara lichid la ciolanul afumat?