Chec de cascaval cu cabanos

Chec de cascaval cu cabanos
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Dati cascavalul pe razatoarea mare. Fierbeti 2 oua tari . Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte mici si adaugati-le peste cascavalul ras si adaugati praful copt stins cu otet.Separat amestecati 4 oua cu faina si adaugati smantana.
  • Peste cascavalul ras puneti boabele de mazare si de porumb, maslinele tocate si amestecul de oua cu faina si smantana. Dregeti gustul de sare si piper si amestecati.Tapetati o tava de chec cu ulei si pesmet, turnati jumatate din compozitie, asezati pe lungime doi carnati cabanos si intre ei cele doua oua fierte tari lasate intregi.
  • Mai adaugati 2-3 linguri de compozitie si inca un cabanos deasupra, apoi completati cu restul de compozitie.Garnisiti cu 2-3 felii de branza topita, feliute de ardei rosu, cateva boabe de mazare, porumb si stropiti cu uleiul de masline.
  • Dati la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 40-45 minute. Sa nu umpleti pana sus, pentru ca va creste putin.Scoateti checul din cuptor, lasati-l sa se racoreasca, apoi desprindeti cu un cutit pe margini si scoateti-l din forma pe un platou.Dupa ce s-a racit, taiati felii de 10-15 mm grosime si garnisiti platoul cu castraveti si gogosari acrii, masline.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+