Chec de cascaval cu cabanos
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Dati cascavalul pe razatoarea mare. Fierbeti 2 oua tari . Tocati sunca si ardeiul gras cubulete foarte mici si adaugati-le peste cascavalul ras si adaugati praful copt stins cu otet.Separat amestecati 4 oua cu faina si adaugati smantana.
- Peste cascavalul ras puneti boabele de mazare si de porumb, maslinele tocate si amestecul de oua cu faina si smantana. Dregeti gustul de sare si piper si amestecati.Tapetati o tava de chec cu ulei si pesmet, turnati jumatate din compozitie, asezati pe lungime doi carnati cabanos si intre ei cele doua oua fierte tari lasate intregi.
- Mai adaugati 2-3 linguri de compozitie si inca un cabanos deasupra, apoi completati cu restul de compozitie.Garnisiti cu 2-3 felii de branza topita, feliute de ardei rosu, cateva boabe de mazare, porumb si stropiti cu uleiul de masline.
- Dati la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 40-45 minute. Sa nu umpleti pana sus, pentru ca va creste putin.Scoateti checul din cuptor, lasati-l sa se racoreasca, apoi desprindeti cu un cutit pe margini si scoateti-l din forma pe un platou.Dupa ce s-a racit, taiati felii de 10-15 mm grosime si garnisiti platoul cu castraveti si gogosari acrii, masline.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!