Branza feta in crusta picanta

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • A taiat branza feta in felii groase cam de 1 deget. Atentie mare cum o manevrati,pentru ca este delicata si se rupe usor. A mojarat boabele de piper.
  • Aroma pe care o inhalati in timpul procesului,nu numai ca va desfunda caile respiratorii,dar va duce cu gandul inapoi pana in viata intrauterina. Apoi se procedeaza cam ca la snitele.
  • Imbaiem feliile in :
    Faina,ou batut,si pesmet amestecat cu sare si piperul macinat. Le prajim in ulei, cateva minute pe ambele parti pana devin aurii.
  • Serviti alaturi o salata de castraveti sau rosii. Crusta de pesmet cu piper merge de minune cu textura si gustul branzei feta.
  • Daca mai puneti langa si o salata ,va asigur ca va veti mira ca o mancare atat de simpla poate fi asa de buna.
  • E a stropit felia mea cu suc de lamaie,ulei de masline si am mancat cu castraveti.
piscotelPiscotel

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: