Petitchef

Branza Feta in crusta picanta

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A taiat branza feta in felii groase cam de 1 deget. Atentie mare cum o manevrati,pentru ca este delicata si se rupe usor. A mojarat boabele de piper.
  • Aroma pe care o inhalati in timpul procesului,nu numai ca va desfunda caile respiratorii,dar va duce cu gandul inapoi pana in viata intrauterina. Apoi se procedeaza cam ca la snitele.
  • Imbaiem feliile in :
    Faina,ou batut,si pesmet amestecat cu sare si piperul macinat. Le prajim in ulei, cateva minute pe ambele parti pana devin aurii.
  • Serviti alaturi o salata de castraveti sau rosii. Crusta de pesmet cu piper merge de minune cu textura si gustul branzei feta.
  • Daca mai puneti langa si o salata ,va asigur ca va veti mira ca o mancare atat de simpla poate fi asa de buna.
  • E a stropit felia mea cu suc de lamaie,ulei de masline si am mancat cu castraveti.


Poze

Branza Feta in crusta picanta
Branza Feta in crusta picanta - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează