Petitchef

Salata cu fasole verde si branza Feta

Antreuri
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru dressing:

Preparare

  • Cantitatile sunt aproximative, pentru ca nu le masor. Uleiul ar trebui sa fie dublul otetului. Se amesteca sarea, piperul si otetul intr-un castronel si se bat cu telul, se adauga uleiul in fir subtire, batandu-se in continuu, pana cand tot uleiul este incorporat. Pentru a testa dressingul, se intinge cu o bucatica de fasole in dressing, si se gusta.
  • Se opareste fasolea: se pune o oala cu apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, se pune fasolea si se lasa 5 minute, pana cand este patrunsa putin, dar nu prea moale. Se scoate si se pune in apa cu gheata, sa se opreasca fierberea, si apoi se scurge.
  • Pentru a coace nucile, se incinge cuptorul la 180 grade Celsius (350 Fahrenheit). Se pun nucile intr-o tava intr-un singur strat si se tin la cuptor 10-15 minute, pana cand se rumenesc.
  • Se asambleaza salata: intr-un bol se pune fasolea, ceapa, nucile si smochinele. Se presara deasupra dressingul, si se amesteca. Se serveste cu branza faramata deasupra


Poze

Salata cu fasole verde si branza Feta
Salata cu fasole verde si branza Feta - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
1 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
Salată de căpșune, roșii, feta și busuioc
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează