Salata cu fasole verde si branza feta

Antreuri
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Pentru dressing:

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Cantitatile sunt aproximative, pentru ca nu le masor. Uleiul ar trebui sa fie dublul otetului. Se amesteca sarea, piperul si otetul intr-un castronel si se bat cu telul, se adauga uleiul in fir subtire, batandu-se in continuu, pana cand tot uleiul este incorporat. Pentru a testa dressingul, se intinge cu o bucatica de fasole in dressing, si se gusta.
  • Se opareste fasolea: se pune o oala cu apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, se pune fasolea si se lasa 5 minute, pana cand este patrunsa putin, dar nu prea moale. Se scoate si se pune in apa cu gheata, sa se opreasca fierberea, si apoi se scurge.
  • Pentru a coace nucile, se incinge cuptorul la 180 grade Celsius (350 Fahrenheit). Se pun nucile intr-o tava intr-un singur strat si se tin la cuptor 10-15 minute, pana cand se rumenesc.
  • Se asambleaza salata: intr-un bol se pune fasolea, ceapa, nucile si smochinele. Se presara deasupra dressingul, si se amesteca. Se serveste cu branza faramata deasupra

Punctează această reţetă

MMihaela_76

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: