Salata cu fasole verde si branza feta
Ingrediente
4
Pentru dressing:
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Cantitatile sunt aproximative, pentru ca nu le masor. Uleiul ar trebui sa fie dublul otetului. Se amesteca sarea, piperul si otetul intr-un castronel si se bat cu telul, se adauga uleiul in fir subtire, batandu-se in continuu, pana cand tot uleiul este incorporat. Pentru a testa dressingul, se intinge cu o bucatica de fasole in dressing, si se gusta.
- Se opareste fasolea: se pune o oala cu apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, se pune fasolea si se lasa 5 minute, pana cand este patrunsa putin, dar nu prea moale. Se scoate si se pune in apa cu gheata, sa se opreasca fierberea, si apoi se scurge.
- Pentru a coace nucile, se incinge cuptorul la 180 grade Celsius (350 Fahrenheit). Se pun nucile intr-o tava intr-un singur strat si se tin la cuptor 10-15 minute, pana cand se rumenesc.
- Se asambleaza salata: intr-un bol se pune fasolea, ceapa, nucile si smochinele. Se presara deasupra dressingul, si se amesteca. Se serveste cu branza faramata deasupra
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă