Turnati ambele tipuri de faina intr-un vas adanc. Adaugati drojdia si amestecati. Adaugati sarea si zaharul, apoi laptele si untul. Framantati pana rezulta un aluat fin si nelipicios (veti mai avea nevoie sa adaugati putina faina pt a obtine aceasta consistenta).
Asezati aluatul pe o plansa de lemn infainata si intindeti-l cu un sucitor pentru a a tinge grosimea de 1 cm. Cu ajutorul unor inele de diametrul 7,5 cm, decupati cerculete de aluat.
Transferati cerculetele de aluat pe o tava presarata cu gris si acoperiti-le cu o folie unsa cu ulei. Lasati-le la dospit 20 minute sau pana cand isi dubleaza volumul.
Incingeti o plita sau o tigaie la foc mediu si presarati gris. Coaceti cate 3-4 turte odata, la foc mic pt a nu se arde. Coaceti cate 7 minute pe fiecare parte. Serviti calde, sub forma de toast sau simple.
Comentarii:
Sunt foarte gustoase cu gem de vişine!
Excelent!!!
DOAMNE UNDE ATI FOST PANA ACUM DE NU V AM GASIT ?!!!BUNATATI CARE SE POT FACE REPEDE SI SUNT SANTOASE !
LE VOI INCERCA, BANUIESC CA SANT DELICIOASE, DUPA CUM ARATA!