Turnulete cu ciocolata si nuca de cocos
votează acum
Ingrediente
6
Sirop:
Crema :
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Se topeste ciococolata cu untul pe abur ,se lasa la rece o ora .Dupa o ora o frecam cu mixerul pana se alifiaza ,se pune esenta de rom .
- Se imparte in doua crema ,intr-una se pune nuca de cocos.
- Se insiropeaza blaturile si se unesc cu crema cu nuca de cocos.Cu cealalta crema o dam de jur imprejur si o tavalim prin nuca de cocos.
- Deasupra se pune o lingura de ciocolata topita .
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 118Kcal
- Carbo: 17.6g
- Grăsimi: 4.8g
- Grăsimi sat.: 3.5g
- Proteine: 0.8g
- Fibre: 0.6g
- Zahăr: 17.5g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (67g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă