Lingura ness (pudra, nu deja preparat)Mixam galbenusurile cu fructoza. Topim untul + cioco la bain marin, lasam la racit. Albusurile la batem cu fructoza.
Turnam peste galbenusuri untul+cioco topite. Adaugam si albusurile spuma si mixam la viteza mica. Punem si esenta de rom.
Turnam in tava de 22 cm tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt. Coacem 30 minute la foc mediu. (170 grade C) Se rastoarna pe un gratar si se lasa la racit. La bain-marie incalzim smantana + cioco + ness, amestecam pana se omogenizeaza si lasam la racit.
E mai bine ca sa se faca prima crema si apoi blatul.Cand s-a racit si s-a ingrosat putin se toarna peste blat , se niveleaza si sa da la frigider. ornat cu frisca din smantana dulce si cateva zmeurici.
Pentru voi o portie. Cine este pasionat de muuulta ciocolata si-a gasit reteta!
Comentarii (22):
Delicioasa!!!
Arata foarte bine o so prepar Chiar acum
Fffffffffff bun tortul .am preparat de multe ori aceasta reteta.
excelent
Imi place
F.F buna m incercat-o de mai multe ori!
Ok
Superba reteta daca mai si slabim dupace mancam e grozav
Super
Foarte buna savuram cu privirea
Bunaaaaaaaaaaaaaa