Tort de ciocolata alba si frisca / white chocolate cake
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Preparare
Preparare45 min
Gătire25 min
- Batem ouale cu zaharul cca 10 minute.Cernem faina si o amestecam cu lingura in compozitia de oua.Adaugam si ciocolata topita.
- Scoatem blatul din forma si lasam la racit.
Facem crema : ciocolata rupta in bucati o topim la bain-marie.Adaugam si frisca si amestecam bine, timp de 10 minute.Luam vasul de pe foc si punem mascarpone, amestecam pana la omogenizare. - Punem iar inelul formei in jurul blatului si turnam crema (dupa ce s-a racit putin).Tinem 10-12 ore la frigider. Apoi scoatem din forma si ornam dupa cum avem chef si inspiratie.
- Pus niste triunghiulete facute din cioco cu lapte, margelute decor si am pudrat cu cacao.zic ca a iesit un decor simplu si placut. Ce-i mult strica.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G