Tort de ciocolata alba si frisca / white chocolate cake

Tort de ciocolata alba si frisca / white chocolate cake
Desert
2 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tort cu mousse de ciocolata petitchef


Preparare

Preparare45 min
Gătire25 min
  • Batem ouale cu zaharul cca 10 minute.Cernem faina si o amestecam cu lingura in compozitia de oua.Adaugam si ciocolata topita.
  • Scoatem blatul din forma si lasam la racit.
    Facem crema : ciocolata rupta in bucati o topim la bain-marie.Adaugam si frisca si amestecam bine, timp de 10 minute.Luam vasul de pe foc si punem mascarpone, amestecam pana la omogenizare.
  • Punem iar inelul formei in jurul blatului si turnam crema (dupa ce s-a racit putin).Tinem 10-12 ore la frigider. Apoi scoatem din forma si ornam dupa cum avem chef si inspiratie.
  • Pus niste triunghiulete facute din cioco cu lapte, margelute decor si am pudrat cu cacao.zic ca a iesit un decor simplu si placut. Ce-i mult strica.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
08/03/2013

Super

(0) (0) abuz
23/11/2012

:D Superb!!!!

(0) (0) abuz
18/11/2012

Deliciossssssssssssssssssssssssss

(0) (0) abuz
04/11/2012

Foarte faina nu stiu cit de buna e

(0) (0) abuz
26/10/2012

Arata super

(0) (0) abuz
gabiilioi, 15/10/2012

F bun usor de facut!

(0) (0) abuz
13/10/2012

Sooper tare

(0) (0) abuz
01/08/2012

Foarte bun !!!

(0) (0) abuz
29/06/2012

:-))))

(0) (0) abuz
04/06/2012

Este incredibil de frumos....si cred ca si foarte gustos!!!!! Felicitari!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+