Batem ouale cu zaharul cca 10 minute.Cernem faina si o amestecam cu lingura in compozitia de oua.Adaugam si ciocolata topita.
Scoatem blatul din forma si lasam la racit. Facem crema : ciocolata rupta in bucati o topim la bain-marie.Adaugam si frisca si amestecam bine, timp de 10 minute.Luam vasul de pe foc si punem mascarpone, amestecam pana la omogenizare.
Punem iar inelul formei in jurul blatului si turnam crema (dupa ce s-a racit putin).Tinem 10-12 ore la frigider. Apoi scoatem din forma si ornam dupa cum avem chef si inspiratie.
Pus niste triunghiulete facute din cioco cu lapte, margelute decor si am pudrat cu cacao.zic ca a iesit un decor simplu si placut. Ce-i mult strica.
Comentarii (11):
Super
:D Superb!!!!
Deliciossssssssssssssssssssssssss
Foarte faina nu stiu cit de buna e
Arata super
F bun usor de facut!
Sooper tare
Foarte bun !!!
:-))))
Este incredibil de frumos....si cred ca si foarte gustos!!!!! Felicitari!!!