Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu praful de sare.Se adauga si galbenusurile, continuand mixarea.Se adauga zaharul, amestecand pentru inca 2-3 minute.
Treptat se adauga faina si praful de copt, amestecand de aici mai departe cu o spatula, nu cu mixerul.Se finalizeaza cu adaugarea pudrei de cacao si scortisoara.
Se aseaza intr-o tava rotunda si se da cuptorul preincalzit pentru vreo 25 de minute.Se lasa la racit, dupa care se taie in doua.Din lapte, zahar si praf de budinca se realizeaza o budinca mai groasa, care se lasa la racit.
Frisca se bate spuma. O treime se pune deoparte pentru ornat iar restul se amesteca cu budinca racita.Si acum se poate trece la asamblare. Pentru a fi mai fix tortul, eu m-am folosit din nou de tava detasabila, pe care am tapetat-o cu folie alimentara.
Se ia prima foaie si se unge cu jeleu de struguri Cine nu are un astfel de jeleu, se poate face un sirop din apa si zahar, aromat dupa preferinte care se pune la fiert pentru cateva minute.
Se intinde crema de vanilie,dupa care deasupra se aseaza cea de-a doua foaie, care si aceasta se unge cu jeleu pe fund.Deasupra se aseaza frisca si strugurii, ornat dupa fantezia fiecaruia Se da la frigider pentru 1-2 ore, dupa care este numai buna de servit.