Tort cu mere montignac

Desert
Ușor
1 h 10 m

Tort cu mere

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire50 min
  • Un vas se va unge bine cu unt ,apoi se vor aseza merele scobite .Eu le am taiat in jumatate ,iar in scobitura am bagat o bucatica unt , am pudrat cu scortisoara ,fructoza si adaugat 5 linguri apa rece ( in tava)
  • Se baga vasul la cuptor si se va tine la caldurica in jur de 50 minute,pana se inmoaie merele
  • Pentru blat,albusurile se bat spuma,dupa care se vor adauga galbenusurile , nuca si faina de migdale
  • Se va turna blatul peste merele scoase din cuptor
  • Se va reintroduce tava in cuptor , in jur de 30 min
  • Cu ajutorul unui cutit se va desprinde de pe peretii vasului si se va rasturna pe un platou

Punctează această reţetă

alina_retete_dieteticeAlina_retete_dietetice

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Super

abuz

anonymous

Sanatoasa,f.buna

abuz

anonymous

F.buna,o fac si eu, mereu

abuz

anonymous

Montignac a murit din cauza unui cancer de prostata, nu din cauza retetelor sale!

abuz

anonymous

Jale mare

abuz

Gina53

Banuiesc ca este foarte bun .Rapid si usor de preparat.Ma bucur ca apar si retete cu ingrediente ceva mai sanatoase.

abuz

anonymous

Faina de migdale?Fructoza?De unde sa le procur?Si de ce?Hai sa revenim cu picioarele pe pamantul ROMANESC!Aluat de pandispan+mere coapte in cuptor+nuci sau gem si frisca pentru decor!

abuz

anonymous

F bun si se face repede !

abuz

anonymous

Este o reteta dietetica binevenita,dar era bine sa stim si dimensiunile vasului.

abuz

anonymous

Oare câte calorii are făina de migdale? cât de dietetici sunt îndulcitorii gen fructoză?

abuz
  • pagina 1 / 3