Tort cu mere montignac
Tort cu mere
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire50 min
- Un vas se va unge bine cu unt ,apoi se vor aseza merele scobite .Eu le am taiat in jumatate ,iar in scobitura am bagat o bucatica unt , am pudrat cu scortisoara ,fructoza si adaugat 5 linguri apa rece ( in tava)
- Se baga vasul la cuptor si se va tine la caldurica in jur de 50 minute,pana se inmoaie merele
- Pentru blat,albusurile se bat spuma,dupa care se vor adauga galbenusurile , nuca si faina de migdale
- Se va turna blatul peste merele scoase din cuptor
- Se va reintroduce tava in cuptor , in jur de 30 min
- Cu ajutorul unui cutit se va desprinde de pe peretii vasului si se va rasturna pe un platou
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super
anonymous
Sanatoasa,f.buna
anonymous
F.buna,o fac si eu, mereu
anonymous
Montignac a murit din cauza unui cancer de prostata, nu din cauza retetelor sale!
anonymous
Jale mare
G
Gina53
Banuiesc ca este foarte bun .Rapid si usor de preparat.Ma bucur ca apar si retete cu ingrediente ceva mai sanatoase.
anonymous
Faina de migdale?Fructoza?De unde sa le procur?Si de ce?Hai sa revenim cu picioarele pe pamantul ROMANESC!Aluat de pandispan+mere coapte in cuptor+nuci sau gem si frisca pentru decor!
anonymous
F bun si se face repede !
anonymous
Este o reteta dietetica binevenita,dar era bine sa stim si dimensiunile vasului.
anonymous
Oare câte calorii are făina de migdale? cât de dietetici sunt îndulcitorii gen fructoză?
Punctează această reţetă