Se separa ouale pentru blat.Se bat albusurile spuma tare impreuna cu zahar si zahar vanilat.
Se incorporeaza galbenusurile si se mai bat 7-8 minute.La final se adauga faina cernuta si se amesteca cu o paleta, usor sa nu se lase.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru 20-25 de minute.Se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa.
Se curata merele de coaja si se taie in felii potrivit de groase.Se stropesc cu zeama de lamaie si se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita, la foc domol.
Se pune gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece.Dupa ce se topeste zaharul si merele lasa suc se adauga gelatina.
Se ia compozitia de pe foc si se amesteca pana se topeste gelatina.Se adauga esenta de migdale.
Comentarii:
Intrebarea mea este daca crema de mascarpone o punem peste mere. Dupa etapa 6, nu gasesc al"asamblarea". Multumesc