Tort cu mere si mascarpone

Ingrediente
8
Blat:
Crema de mere:
Crema de mascarpone:
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Se separa ouale pentru blat.Se bat albusurile spuma tare impreuna cu zahar si zahar vanilat.
- Se incorporeaza galbenusurile si se mai bat 7-8 minute.La final se adauga faina cernuta si se amesteca cu o paleta, usor sa nu se lase.
- Se da la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru 20-25 de minute.Se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa.
- Se curata merele de coaja si se taie in felii potrivit de groase.Se stropesc cu zeama de lamaie si se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita, la foc domol.
- Se pune gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece.Dupa ce se topeste zaharul si merele lasa suc se adauga gelatina.
- Se ia compozitia de pe foc si se amesteca pana se topeste gelatina.Se adauga esenta de migdale.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
15/03/2016
Intrebarea mea este daca crema de mascarpone o punem peste mere. Dupa etapa 6, nu gasesc al"asamblarea". Multumesc
am gătit această rețetă