Petitchef

Tort cu mere si mascarpone

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Blat:

Crema de mere:

Crema de mascarpone:

Preparare

  • Se separa ouale pentru blat.Se bat albusurile spuma tare impreuna cu zahar si zahar vanilat.
  • Se incorporeaza galbenusurile si se mai bat 7-8 minute.La final se adauga faina cernuta si se amesteca cu o paleta, usor sa nu se lase.
  • Se da la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru 20-25 de minute.Se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa.
  • Se curata merele de coaja si se taie in felii potrivit de groase.Se stropesc cu zeama de lamaie si se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita, la foc domol.
  • Se pune gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece.Dupa ce se topeste zaharul si merele lasa suc se adauga gelatina.
  • Se ia compozitia de pe foc si se amesteca pana se topeste gelatina.Se adauga esenta de migdale.


Întrebări:




Comentarii:

15/03/2016

Intrebarea mea este daca crema de mascarpone o punem peste mere. Dupa etapa 6, nu gasesc al"asamblarea". Multumesc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
Tort exotic cifra - cu mango si fructul pasiunii
8 porții
1 h 2 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează