Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se curata capsunele de cozi si se spala bine, se tau in bucati. Se pune intr-un vas un strat de capsuni si peste ele unul de zahar, procedind la fel pina se pune intreaga cantitate de capsuni si zahar.
  • Se lasa sa stea 1 zi apoi se adauga apa si se pun intr-un vas la fiert circa 20 minute , se adauga zaharul vanilat si se mai lasa la fiert 20 minute la foc mic. Pentru un gust deosebit se pot adauga si 2-3 coji de portocale.
  • Se strecoara si se adauga zeama de lamaie. Pentru o cantitate mai mica de sirop, se injumatatesc cantitatile. se pune siropul fierbinte in sticle si se pastreaza la loc racoros.

Punctează această reţetă

LLili24

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Trebuie totusi mai mult zahar. Am pus 3kg de zahar la 4kg de capsuni si a iesit bine.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Mmmm

abuz

anonymous

Reteta foarte buna!!!

abuz

anonymous

Simplu si bun

abuz

anonymous

Slab

abuz

anonymous

Dfs

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrrrrrr

abuz

anonymous

Foate buna?

abuz
  • pagina 1 / 2