Sirop de capsuni

Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se curata capsunele de cozi si se spala bine, se tau in bucati. Se pune intr-un vas un strat de capsuni si peste ele unul de zahar, procedind la fel pina se pune intreaga cantitate de capsuni si zahar.
- Se lasa sa stea 1 zi apoi se adauga apa si se pun intr-un vas la fiert circa 20 minute , se adauga zaharul vanilat si se mai lasa la fiert 20 minute la foc mic. Pentru un gust deosebit se pot adauga si 2-3 coji de portocale.
- Se strecoara si se adauga zeama de lamaie. Pentru o cantitate mai mica de sirop, se injumatatesc cantitatile. se pune siropul fierbinte in sticle si se pastreaza la loc racoros.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Trebuie totusi mai mult zahar. Am pus 3kg de zahar la 4kg de capsuni si a iesit bine.
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Buna
anonymous
Mmmm
anonymous
Reteta foarte buna!!!
anonymous
Simplu si bun
anonymous
Slab
anonymous
Dfs
anonymous
Superrrrrrrrrrrrrr
anonymous
Foate buna?
Punctează această reţetă