Amestecam ciresele cu tot cu sambure, cu capsunile si apa si le zdrobim bine de tot dupa care le lasam la frigider pentru 24 ore.
Punem la fiert la foc mic sucul impreuna cu 750 g zahar. Daca obtinem numai 500 g suc il amestecam cu 500 g zahar, important este sa avem aceiasi cantitate de suc si zahar.
Il dam intr-un singur clocot si inainte de a stinge focul adaugam sucul unei lamai.
Lasam siropul sa se racoreasca putin, vreo 10 minute, dupa care luam cateva linguri din sirop in care dizolvam aspirina. Daca doriti puteti adauga conservant . cu aspirina face acest sirop si se conserva de minune.
Turnam aspirina dizolvata in siropul cald si il lasam sa se raceasca dupa care il putem turna in sticle. Se conserva perfect peste 1 an intr-un loc racoros. Il servim amestecat cu apa, apa minerala, sifon si cu cateva cubulete de gheata.
Nu crezi ca, daca le consumam asa proaspete, cum le-am cules din pom, e cu mult mai benefic pentru organism? De unde ai scos capsunile, ca la ingrediente le-ai uitat?
Comentarii:
Bravo
Nu crezi ca, daca le consumam asa proaspete, cum le-am cules din pom, e cu mult mai benefic pentru organism? De unde ai scos capsunile, ca la ingrediente le-ai uitat?