Salam de biscuiți - rețetă de post

Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Se pune apa cu zahărul într-o cratiță pe foc.
Se adaugă rahatul tăiat bucățele și amestecăm încontinuu să nu se lipească.
Când începe sosul să se îngroașe, se stinge focul și se adaugă margarina.
Se amestecă bine până se topește toată margarina.
Adăugăm nuca tocată mărunt, biscuiții mărunțiți, cacao și esența de rom.
Amestecăm până la omogenizare.
Se lasă să se răcească după care se pune compoziția în două folii, se strâng bine și se dau la rece până a doua zi.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
11/04/2015
Tocmai am facut salamul de biscuiti ! super desert , se face repede .
am gătit această rețetă
06/04/2015
Este o reteta perfecta! Foarte aromata, deci este perfecta pentru post! :)))
am gătit această rețetă