Se pune apa cu zahărul într-o cratiță pe foc. Se adaugă rahatul tăiat bucățele și amestecăm încontinuu să nu se lipească. Când începe sosul să se îngroașe, se stinge focul și se adaugă margarina. Se amestecă bine până se topește toată margarina. Adăugăm nuca tocată mărunt, biscuiții mărunțiți, cacao și esența de rom. Amestecăm până la omogenizare. Se lasă să se răcească după care se pune compoziția în două folii, se strâng bine și se dau la rece până a doua zi. Poftă bună!
Comentarii (96):
Am preparat asa cum scrie si a fost OK!
Exotic si simplu....
Tocmai am facut salamul de biscuiti ! super desert , se face repede .
Simplu, rapid si foarte bun
Este o reteta perfecta! Foarte aromata, deci este perfecta pentru post! :)))
Hhham
Super delicioasa
Este reteta clasica, mie imi place cel mai mult.
BUNISOARA
Mi a esit bine dar nu asa de speciala prajitura