Amestecam 150 lapte cu cele 4 linguri zahar + amidonul.Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga ciocolata alba si se incalzeste la foc mic pana da in clocot. reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa.
E suficient de groasa dc. atunci cand radem partea de jos a oalei cu lingura, se vede fundul oalei. lasam la racit. Mixam marga cu zaharul pudra si adaugam in crema de lapte.
Se pun toate ingredientele la bain-marie si se incalzesc pana se obtine o crema. Lasam sa se raceasca apoi mixam.
Avut 4 foi si am pus de 4 ori crema+ glazura. Adunat multa crema+glazura de pe margini, amestecat si am facut niste tentative de aveline. Trebuia sa las glazura sa se raceasca bine.
Prajitura, in esenta poate fi buna,nu are nimic "original" iar prescurtarile nu au nici o justificare,daca ma gandesc la gospodinele incepatoare.Cine va grabeste ?!
Comentarii (24):
Va rog rescrieți rețeta ca lume .
Te-ai facut de rusine cu aceasta prezentare! Pacat, reteta in sine e buna, dar tu nu stii sa scrii.
Prajitura arata bine ,reteta e mai aiurita
...fara comentarii! o rusine !
Prajitura, in esenta poate fi buna,nu are nimic "original" iar prescurtarile nu au nici o justificare,daca ma gandesc la gospodinele incepatoare.Cine va grabeste ?!
E nevoie de claritate.
Ce fel de foi ai folosit? Ce sunt "tentative de aveline", nu am gasit la supermarket?!
Arata bine si eu vreu sa o fac dar ce fel de foi ai folosit ? si daca le-ai facut dami reteta ca eu nustiu ce fel trebue.
Multumesc
Super
Este f buna