Intr-o cratita se pune margarina la topit apoi se adauga mierea si laptele, amestecand continuu.
Se stinge praful de copt in putin lapte. Se amesteca apoi cu zaharul, faina, ouale si restul de lapte.
Se incalzeste cuptorul, se unge o tava cu unt si se presara puitina faina apoi se toarna aluatul si se da la cuptor aproximativ 30 de minute dar se verifica cu scobitoarea.
Zaharul, margarina si laptele se amesteca si se topesc pe foc. Se toarna peste prajitura si se pudreaza din abundenta cu fulgi de cocos.
Buna tuturor, nu se intelege bine , la etapa 1 scrie mierea si laptele iar la etapa 2 scie restul de lapte, deci daca pui la 1 laptele tot la 2 ce lapte mai pui tanand cont ca sunt doar 150 ml
Buna ,sunt alina .vreau sa va spun ca prajitura nu mi-a iesit chiar ok,am respectat intotalitate reteta.prajitura era prea suptire ,prea putina compozitie.
Comentarii:
Buna tuturor, nu se intelege bine , la etapa 1 scrie mierea si laptele iar la etapa 2 scie restul de lapte, deci daca pui la 1 laptele tot la 2 ce lapte mai pui tanand cont ca sunt doar 150 ml
Prajitura cu cocos fara cocos.Atentie cand scrieti retete,
Blatul se prepara pe foc???
Din lista de ingrediente lipsesc fulgii de cocos, oare putem folosi fulgi de gaina, daca nu avem de cocos?
Buna ,sunt alina .vreau sa va spun ca prajitura nu mi-a iesit chiar ok,am respectat intotalitate reteta.prajitura era prea suptire ,prea putina compozitie.
Am sa incerc sa o fac