Amesteci galbenusurile cu zaharul, cu nesul apoi bati spuma albusurile si le pui in compozitia de galbenusuri. Adaugi praful de copt dizolvat in putin otet, faina si amesteci usor.
Pui compozitia in tava unsa cu ulei si o dai la copt dupa ce s-a incalzit cuptorul ,o lasi 40 min. pana se coace. Dupa ce se coace o lasi sa se raceasca si o tai in doua.
Pentru crema bati spuma untul cu zahar , nessul , 3 galbenusuri si umpli blatul.
Deasupra faci o glazura din zahar, cacao, un pic de apa calda si untul incins pe foc.
Pentru crema, galbenusurile nu se prepara i bain marine?
Răspuns:
Nu, doar le amesteci cu unt si zahar
Comentarii (49):
Sandra,
09/09/2020
Totul pare usor si simplu dar nu imi dau seama de blatul nu a crescut (am urmat totul ca in reteta) . e posibil ca o lingurita de praf de copt sa nu fi fost de ajuns sau temperatura (am setat la 180) ?
Comentarii (49):
Totul pare usor si simplu dar nu imi dau seama de blatul nu a crescut (am urmat totul ca in reteta) . e posibil ca o lingurita de praf de copt sa nu fi fost de ajuns sau temperatura (am setat la 180) ?
E foarte foarte buna
Nu e chiar asa de grea
Foarte buna
Super
Am facut-o si eu ,este foarte buna
Aseara am facut-o e super de gustoasa,propun ca in lok de unt sa fie margarina,,la umplutura.+
BRAVO PETITCHEF!!!!!!!!!!!!!!
Consider ca este cea mai bn prajitura ,si unsor de preparat
Foarte buna
E.f.buna o sa fac si eu curind.