Separati albusurile de galbenus galbenusurile le mixati aproximativ 10-15minute impreuna cu apa calduta, sarea si zaharul albusurile le mixati spuma in amestecul de galbenusuri adaugati faina si cacaoa cernute impreuna cu praful de copt apoi ciocolata rasa.
Puneti apoi jumatate din cantitatea de albus si amestecati bine,apoi adaugati si restul amestecand usor,fara a scoate total aerul din albusuri turnati intr-o tava tapetata cu ulei si faina(tava de 16/22)si coaceti la foc potrivit 25-30min.
Ouale le mixati 10minute impreuna cu zaharul,pe baie de abur.Raciti amestecul si adaugati 100ml frisca vegetala si mixati pana la ingrosare in amestec adaugati untul frecat spuma si nesul diluat in apa fierbinte si racit amestecati usor.
Taiati blatul in doua insiropati primul blat cu sirop de zahar ars, intindeti crema ,asezati celalat blat dati pt o ora la frigider apoi portionati si preparati .
Comentarii:
Am gatit aceasta prajitura si este buna
Am incercat si eu,este delicioasa!!!!!
Super buna
Foarte buna de tot felicitari
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Foarte buna nota 10! multumesc chear vroiam ceva dulce si usor de preparat