ALBUSURILE se bat spuma tare se adauga romul,zaharul tos si vanilat,se pun galbenusurile si uleiul cu praful de copt si un pic de sare se mesteca prin rasturnare .Se toarna intr-o tava de dimensiunile aragazuluicare se unge cu margarima in prealabil si tapata cu faina peste care se pun fructele date prin faina se pune la cuptor care trebuie bine incalzit la inceput la foc mare apoi la foc mic .
Comentarii (19):
Ati uitat faina ! Cu toate ingradientele fara faina, nu cred ca va iesi prajitura.
Nu e completa reteta ....si faina? trebuie sa ne dam noi seama cind se pune faina, nu?
nasoala
Si faina? am puso dar trebuia scrisa calumea reteta si niste poze
Excelenta
Se prepara repede si e fff buna
Ce reteta tare!!!!
Chiar daca nu am incercat-o, cred ca este buna?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!!?!?!?!!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!?!?!?
Super
Am incercat sa o fac mia iesit si are un gust ciudat
Buna buna