Intr-un vas se freaca galbenusurile de oua cu 200 g de zahar. Cand pasta se deschide la culoare se adauga laptele, uleiul, faina si praful de copt, si se amesteca bine pana rezulta un amestec fara cocoloase. Se adauga zaharul vanilat, zeama si coaja rasa de la o lamaie si se omogenizeaza amestecul. Se toarna pasta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute.
Dupa 30 de minute blatul este aproape copt si se poate scoate din cuptor. Se pun deasupra capsunile taiate jumatati si se presara cu zahar brut. Se mai da la cuptor pentru 10 minute.
Intre timp albusurile, la care s-au adaugat 2 linguri de zahar, se bat spuma. Cand s-au scurs cele 10 minute, scoatem tava din cuptor, si spritam spuma peste capsuni. Inapoi la cuptor pentru nu mai mult de 5 minute, pana cand albusul se rumeneste un pic.
Comentarii (21):
Deci , o fac in acest moment ! Mai avem capsuni congelate de anul trecut, si am dorit sa o probez.
Va spun dupa cum a iesit!!
Deoarece poate nu va mai iesi bn prea multi capsduni
Super
Forte tare
Arata fff bine
E o dulceata de prajitura,asa ca o puteti face cu incredere
Si eu fac aceasta prajitura si este f.buna
Super buna************
FOARTE BUNA!!
FOARTE BUNA !!!!!