Plastelina de ciocolata

Desert
4 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata alba + speculoos


Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Ciocolata se rade sau se taie marunt.Se pune la topit pe baie de aburi.
  • Se adauga energizantul.
  • Si se amesteca bine pana cand ciocolata se desprinde de pe peretii vasului.
  • In urma topirii ciocolatei ramane grasime , care trebuie stoarsa foarte bine .Aceasta se arunca .
  • Plastelina rezultata se pune intr-o punga sau in folie transparenta si se pastreaza la loc uscat si racoros 24 de ore.
  • Si aici "tentativa" de trandafiras , modelat rapid de mine , pentru a vedea cum se lucreaza plastelina.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/10/2013

Comentariul tău

(0) (0) abuz



+