Cureti mere,le dai pe razatoare,le freci cu zahar,apoi adaugi bicarbonatul stins in putin otet,nuca,faina si omogenizezi compozitia.
O torni in tava unsa cu margarina si pudrezi cu multa faina si o dai la cuptor pana capata culoarea cafenie.
Pregatesti in acest timp siropul:Amesteci apa cu zaharul si cacaua,le fierbi si cand dau in clocot adaugi si margarina.
Mai tii siropul pe foc 10 minute si-l dai deoparte.Cand e gaata prajitura,o scoti,o tai bucati si torni siropul de cacao.O lasi 2-3 ore la rece sa se insiropeze bine.
Am pregatit aceasta prajitura si rezultatul a fost dezastruos. Am respectat reteta si am experimental, vroiam ceva nou. Nu recomand. Risipa de ingrediente si timp
Comentarii:
3 cani mere rase, 1 cana nuca macinata, praf de copt in loc de bicarbonat
Am pregatit aceasta prajitura si rezultatul a fost dezastruos. Am respectat reteta si am experimental, vroiam ceva nou. Nu recomand. Risipa de ingrediente si timp