A pus faina în vasul robotului,am facut o adîncitura în care am turnat drojdia frecata cu putin zahar si ceva din laptele caldut.Am lasat sa dospeasca. Dupa 5-10 minute am adaugat pe rînd restul ingredientelor în timp ce robotul framînta.
A lasat aluatul la crescut pîna si-a dublat volumul,apoi l-am împartit pentru o foaie si doua suluri pe care le-am sucit si pus deasupra.A folosit o forma cu diametrul de 30 cm.
Forma a uns-o cu unt si tapetat cu faina. A îmbracat forma cu foaia rotunda de aluat,apoi a turnat umplutura,iar deasupra a asezat împletitura.
A copt Pasca la 170-180 °C timp de aproximativ o ora. Pentru prima mea Pasca,as spune ca a iesit destul de frumoasa ca aspect.
A crescut foarte bine si a fost foarte aromata si gustoasa.
A amestecat pur si simplu toate ingredientele si gata crema de brînza.
Comentarii:
O fac la pasti arata excelent
O.k.