Petitchef

Pasca cu brînza dulce si stafide

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Aluatul:

Umplutura:

Preparare

  • A pus faina în vasul robotului,am facut o adîncitura în care am turnat drojdia frecata cu putin zahar si ceva din laptele caldut.Am lasat sa dospeasca.
    Dupa 5-10 minute am adaugat pe rînd restul ingredientelor în timp ce robotul framînta.
  • A lasat aluatul la crescut pîna si-a dublat volumul,apoi l-am împartit pentru o foaie si doua suluri pe care le-am sucit si pus deasupra.A folosit o forma cu diametrul de 30 cm.
  • Forma a uns-o cu unt si tapetat cu faina. A îmbracat forma cu foaia rotunda de aluat,apoi a turnat umplutura,iar deasupra a asezat împletitura.
  • A copt Pasca la 170-180 °C timp de aproximativ o ora. Pentru prima mea Pasca,as spune ca a iesit destul de frumoasa ca aspect.
  • A crescut foarte bine si a fost foarte aromata si gustoasa.
  • A amestecat pur si simplu toate ingredientele si gata crema de brînza.


Poze

Pasca cu brînza dulce si stafide
Pasca cu brînza dulce si stafide - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

felicia_58
felicia_58, 21/02/2013

O fac la pasti arata excelent

(0) (0) Abuz
10/04/2012

O.k.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum sa faci lapte condensat dulce?
Cum sa faci lapte condensat dulce?
1 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Turta dulce - petitchef
Turta dulce - petitchef
6 porții
45 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic Pasca franta si vinul turnat - sacrificiul christic

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează