Mere in ciocolata
votează acum
![Mere in ciocolata](/imgupl/recipe-type/3.jpg)
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Acadele pentru ciocolata calda: ciocolata neagra + caramele
Preparare
Preparare35 min
Gătire20 min
- Spalam merele, le stergem bine, le rupem coditele si infigem in fiecare bete de inghetata sau de frigarui.
- Topim ciocolata in bain marie iar dupa ce s-a topit adaugam untul si smantana. Cantitatea de smantana difera in fuctie de cat de groasa doriti ciocolata insa nu trebuie sa depaseasca 3 linguri. Dupa ce s-au incorporat toate bine, cufundam fiecare mar in ciocolata, asteptam putin sa se scurga apoi le punem pe un platou.
- Dupa ce am procedat astfel cu toate merele, le punem la frigider pana se intareste ciocolata (20-30 de minute).
- Se pot orna in diferite feluri, cu nuca macinata imediat ce acoperiti marul cu ciocolata,cu bomboane decorative sau ciocolata alba.
- Fost destul de grabita si nu am avut timp si pentru alte "artificii" asa ca am ornat doar cu ciocolata alba topita pe care am folosit-o dupa ce am tinut merele la frigider.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!