Mango chutney

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Pentru inceput a curatat mango si l-a taiat bucatele de aproximativ 1 centimetru cub. A pus condimentele intr-o bucata de material si le-am legat bine cu o sfoara de bucatarie.
- A pus intr-o cratita mango, apa, ghimbirul si usturoiul, a adaugat traistuta cu condimente si a lasat sa fiarba 10 minute la foc mediu cat sa se inmoaie bucatelele de fructe.
- A adaugat apoi otetul, zaharul, sarea si chili zdrobiti si am mai lasat pe foc inca 20-30 de minute pana a obtinut un sos de consistenta unui gem cu bucatele de fructe intregi.
- Daca pe durata prepararii sosul scade prea tare puteti sa mai adaugati apa.
- Din cantitatile astea am obtinut un borcan de chutney pe care le-a asortat imediat unui piept de pui la gratar cu orez basmati.
- Abia astept sa il incerc si in alte combinatii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Impecabil
Punctează această reţetă