Chutney de mango

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Sorbet de lime mango cu doar 3 ingrediente!
-
Mango sticky rice, desertul thailandez super reconfortant
-
Verrines cu creveți și mango
-
Inghetata de mango - fara aparat de facut inghetata
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Intr-un vas non-metalic am asezat bucatelele de mango iar peste am turnat sucul de lamaie.
Am dat deoparte.Intr-un vas pentru sos am calit bine ceapa, circa 2 minute, la un foc mediu. Apoi am adaugat usturoiul pisat, semintele de mustar si coriandru. Am amestecat bine o data si am adaugat si restul ingredientelor. Am redus focul si am lasat sa fiarba sosul cam 15 minute, cat sa se ingroase si sa se lege nitel.
Sosul gata facut, l-am luat de pe foc si l-am lasat sa se raceasca bine. Mai apoi, l-am turnat intr-un borcan. Borcanul inchis bine l-am pus la rece, in frigider.
Chutney-ul astfel gatit se serveste dupa 3 zile de la preparare cu preparate de carne tandoori sau kebab-uri.
Bon appétit!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
01/05/2012
Felicitari, aveti un site minunat! Fotografii super! Retete interesante si faine.