Chutney de ceapa cu rosii

Chutney de ceapa cu rosii
Antreuri
Ușor
15 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Incalziti uleiul si cand e suficient de fierbinte (dar nu fumega inca) puneti chilli-ul si ceapa tocate. Tineti pe foc invartind frecvent pana ce ceapa devine translucida.
  • Atunci adaugati turmericul si coriandrul.

    Puneti si rosia tocata, sarea. Mai tineti pe foc pana ce rosia se inmoaie.
  • Luati de pe foc. Lasati sa se racoreasca 5-10 minute.
  • Apoi puneti totul in blender, impreuna cu cele 2 linguri de nuca de cocos.

    Mixati pana ce rezulta o pasta fina.

    Adaugati apa cata vreti ca sa obtineti un sos mai lung.

Punctează această reţetă

CCloudpearl

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Interesanta reteta, trebuie incercata asociaerea dintre ceapa si cocos, ardei iute. j.v.

abuz