Chutney de ceapa cu rosii

Ingrediente
2
Preparare
Preparare5 min
Gătire10 min
- Incalziti uleiul si cand e suficient de fierbinte (dar nu fumega inca) puneti chilli-ul si ceapa tocate. Tineti pe foc invartind frecvent pana ce ceapa devine translucida.
- Atunci adaugati turmericul si coriandrul.
Puneti si rosia tocata, sarea. Mai tineti pe foc pana ce rosia se inmoaie. - Luati de pe foc. Lasati sa se racoreasca 5-10 minute.
- Apoi puneti totul in blender, impreuna cu cele 2 linguri de nuca de cocos.
Mixati pana ce rezulta o pasta fina.
Adaugati apa cata vreti ca sa obtineti un sos mai lung.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Interesanta reteta, trebuie incercata asociaerea dintre ceapa si cocos, ardei iute. j.v.
Punctează această reţetă