Alegeti un fruct cat mai mare si mai tare, ferm, fara pete. Spalati-l si curatati-l de coaja. Taiati-l bucatele si puneti-l in vasul de mixer sau in blender. Turnati peste el sarea, zaharul, piperul cayenne si nuca de cocos. Mixati pana totul devine o pasta.
Separat, intr-o craticioara micuta puneti uleiul la incalzit iar cand e suficient de cald puneti semintele de mustar si chimen sa pocneasca. Nu tineti pe foc mai mult de 10 secunde dupa ce ati pus semintele. Lasati sa se racoreasca 1 minut, apoi turnati peste sos. Amestecati. Serviti cu orice tip de Pakoras sau aperitive, cu Samosas sau langa orice mancare de cartofi.
Are un gust foarte placut, unic, de dulce-acrisor, care lasa o aroma durabila agreabila pe cerul gurii, o senzatie de curat.
Se foloseste zahar brun care se caramelizeaza(dupa ce se prajesc in ulei de masline semintele de mustar, chimen si coriandru) si se stinge cu zeama de lamaie dupa care se adauga mango (copt) mixat si se mai fierbe la foc moderat 5 min. Iese o minune
Comentarii:
O panarama de reteta. Lasa-te !!!!!
La pamant
Se foloseste zahar brun care se caramelizeaza(dupa ce se prajesc in ulei de masline semintele de mustar, chimen si coriandru) si se stinge cu zeama de lamaie dupa care se adauga mango (copt) mixat si se mai fierbe la foc moderat 5 min. Iese o minune
Imi place !