Se separa albusurile de galbenusuri albusurile se bat cu zaharul, pana obtinem o spuma ca de bezea Se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand bine.
Se adauga praful Creme Ole de ciocolata si se incorporeaza tot cu telul, de jos in sus tava de la cuptor se tapeteaza cu hartie de copt sau se unge cu unt.
Se toarna aluatul si se lasa la copt timp de 25-30 min, la 180 gr se lasa la racit, timp in care preparam crema intr-un vas se pun smantana, laptele, praful Creme Ole de vanilie.
Se mixeaza bine, pana obtinem o crema omogena cand blatul s-a racit, se intinde uniform peste el toata crema si se da la frigider pentru glazura, punem la foc mic apa cu zaharul, amestecand mereu.
Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga coniacul si ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul amestecam usor, pana cand toate sunt topite se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei.
Se intinde peste prajitura si se da inapoi la frigider cel putin 2-3 ore dar asta numai daca este posibil O sa va pun o poza cu praful si smantana, ca sa va usurez cautarile.