Petitchef

Halva de gris

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe zaharul in apa pana capata consistenta de sirop.Se topeste untul, se adauga grisul si se amesteca cu lingura de lemn. Se adauga treptat siropul, apoi nuca si esenta de vanilie.
  • Se amesteca pe foc pana se observa ca halvaua se desprinde singura de pe peretii cratitei. Se ia de pe foc, se acopera si se lasa sa se raceasca. Se rastoarna pe un platou si se pudreaza cu cacao.


Întrebări:




Comentarii:

13/10/2012

Foarte frumoasa reteta .. Bravo!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu somon - rapid de facut
Quiche cu somon - rapid de facut
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Verrines cu raffaello (fără gătire)
Verrines cu raffaello (fără gătire)
4 porții
5 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Brigadeiros cu nuca de cocos
Brigadeiros cu nuca de cocos
5 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează