Granola bars

Desert
Foarte ușor
1 h 5 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire35 min
  • Ungeti cu o lingura de unt o tava de yena.
    Preincalziti cuptorul la 180 grade C.Asezati fulgii de ovaz si migdalele intr-o alta tava si dati la cuptor cam 10 minute (la 180 grade C).Intre timp restul ingredientelor amestecatile intr-o oala pe soba pana cand zaharul brun este complet dizolvat.
  • Apoi scoateti din cuptor fulgii si amestecati cu restul ingredientelor. Pasta obtinuta intindeti-o in tava de yena.Micsorati temperatura din cuptor la 150 grade C.Asigurati-va ca pasta este intinsa in tava de yena avand o inaltime de aprox 2 cm inaltime.
  • Dati la cuptor 25 de minute la foc mic (150 grade C).
    Scoateti apoi din cuptor, raciti si taiati in dreptunghiuri de marimea unui Mars. impachetat in folie de aluminiu si tinut in frigider.(pana la o saptamana)Sunt excelente ca si suplimente alimentare, dupa efort sau la o plimbare cu bicicleta.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: